More


  Investiții de amploare la Moftin

  - Advertisement -

  Conducerea primpăriei Moftin este preocupată, îndeaproape, de bunăstarea locuitorilor comunei. În acest sens, au fost implementate, se află în derulare sau vor fi implementate proiecte în valoare totală de peste 10 milioane de euro. Ceea ce nu este puțin pentru o comună precum Moftin.

  Proiecte de viitor
  Primarul Gheorghe David a vorbit pentru cititorii Gazetei de Nord Vest despre proiectele de viitor aflate pe agenda Primăriei Moftin.

  Astfel, se are în vedere, printr-un proiect transfrontalieri, construirea unui centru medical la Moftinu ic și a două dispensare la Moftinu Mare și Domănești, construcții noi și dotări. Este vorba despr eun proiect european cu parteneri din Ungaria, iar comunei Moftin îi revin aproximativ 800.000 de euro.

  “Avem cele două proiecte pe care le-am depus pe transfrontalier: Ucraina – România – Ungaria: un proiect pentru un centrul cultural la Moftinu Mare și o stație fixă care presupune mașină de pompieri de clasă medie, două pompe de mare capacitate, tehnică de comunicare, costume de protecție, diguri gonflabile”, a mai spus primarul.

  De asemenea, un alt priect important de viitor este construirea unei săli de sport mare și modernă lângă baza sportivă, proiect a cărui construcție a fost deja licitată, se cunoaște constructorul, și în cel mult o lună se începe construcția ei, la Moftinu Mic.

  Investiții și proiecte de 10 milioane de euro
  În total, proiectele aflate în curs de execuție sau care urmează a fi implementate în comuna Moftin au o valoare de circa 10 milioane de euro, ceea ce înseamnă foarte mult pentru o comună.

  ”Aici este munca mea și a colegilor noștri din Primăria Moftin pe parcursul a cel puțin patru ani. Prin aceste proiecte urmărim să îmbunătășim nivelul de viață a cetățenilor comunei noastre și să le asigurăm un climat de siguranța tuturor”, a mai precizat primarul comunei Moftin, Gheorghe David.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img