More


  Liviu Pop: “PMP va avea candidați proprii în localitățile mari din județ!”

  - Advertisement -

  Invitat în premieră în studioul emisiunii ACTUALITATEA SĂTMĂREANĂ de la Nord Vest TV, președintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, a vorbit despre șansele unui partid mic la alegerile locale din toamnă. Despre reorganizarea filialei PMP Satu Mare, viitori candidați și mai ales despre șansele partidului lui Traian Băsescu de a deveni o forță pe plan local.

  ”Noi suntem în reorganizare la nivel de județ. De trei luni bat Sătmarul la pas și încet am reușit să facem filiale și să avem oameni cam peste tot în județ. Cred și sper ca până la alegeri să ne facem vocea auzită și, de ce nu, să fim la toamnă surpriza alegerilor locale la Satu Mare!”, a spus Liviu Pop.

  Acesta a amintit că fiind vorba de partidul de suflet al fostului președinte Traian Băsescu, PMP are ușile larg deschise pentru cei din fostul PD și PDL…”Cred că aici s-ar simți ca acasă, nu în PNL. Până la urmă, Traian Băsescu i-a lansat pe mulți dintre actualii lideri și primari cu care PNL-ul se laudă. Suntem cu adevărat de dreapta și încercăm să ne facem cunoscute ideile. Cu siguranță că Traian Băsescu e locomotiva noastră, suntem și acum undeva la peste 4-5% în sondaje și avem potențial de creștere”, a mai spus Liviu Pop.
  Liderul PMP speră ca partidul său să facă 3-4 consilieri județeni și a amintit că Mișcarea Populară va avea candidați proprii atât la nivel de municipiu Satu Mare, cât și la Carei, Tășnad, Ardud, Negrești-Oaș și la Consiliul Județean.

  ”Nu ne-a contactat nimeni pentru alianțe preelectorale. Suntem de acord să susținem la nivel de dreapta un candidat unic, dar acela să fie de la PMP”, a mai spus Liviu Pop, care a glumit pe seama unei posibile alianțe locale cu Pro România…”Cred că domnul Băsescu ne-ar strânge de gât…Cum să fie aliat partidul său cu cel al lui Victor Ponta…Dottore, cum îi spunea dânsul…” a amintit zâmbind Liviu Pop.

  Emisiunea de marți seara, 30 iunie 2020, poate fi urmărită pe facebook-ul NORD VEST TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img