More  Lucrări importante finalizate de Apaserv la Tășnad

  Primăria orașului Tășnad, prin vocea primarului Grieb Csaba, anunță faptul că, în cursul lunii iunie pe teritoriul orasului Tășnad, firma care deține în administrare sistemul de apa potabila și canalizare, SC Apaserv Satu Mare SA, a finalizat două lucrări care vor îmbunătăți calitatea mediului din oraș și a început alte două lucrări importante!

  1. S-a realizat lucrarea de by-pass prin care canalizarea menajera din zona stațiunii termale nu se mai epurează prin stația de epurare zonală, ci se deversează prin pompare în rețeaua de epurare principala, astfel îmbunătățind calitatea apei din Valea Cehal.

  2. S-a decolmatat și, pe o porțiune de 30 ml, s-a înlocuit conducta de colectare a apelor menajere de pe str. Lăcrămioarelor, astfel s-a îmbunătățit calitatea apei și s-a redus debitul din șantul care trece pe str. Gh. Doja și Câmpului.

  3. De asemenea, au reînceput lucrările la stația de epurare principală a orașului.

  4. S-au adjudecat lucrarile de modernizare și transformare în sediu administrativ a APASERV a fostei Centrale termice nr. 3 din cart. Zorilor.

  Potrivit primarului Grieb Csaba, toate aceste investiții vor duce la îmbunătățirea calității mediului din oraș dar și la creșterea nivelului de trai al tășnadenilor.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE