More


  Lucrări în plină desfășurare la Centrul de permanență sanitară Ardud

  - Advertisement -

  De la o zi la altă lucrările de reabilitare, modernizare, dotare cu mobilier și aparatură medicală la clădirea Centrului de permanență Ardud (fosta Primărie) avansează într-un ritm alert spre bucuria cetățenilor orașului Ardud și nu numai, precizează primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

  Vă reamintim că această investiție se realizează în urma câștigării în anul 2019 de către Primăria Ardud a proiectului european de finanțare depus în 2018 pe programul Interreg RO-HU.

  Proiect ce va contribui la îmbunătățirea durabilă a serviciilor de urgență și de asistență medicală primară oferite grupurilor țintă și anume populația Orașului Ardud și populația mai multor localități din zonă cu aparatură performantă și personal medical specializat în regim permanent (24/24).

  ”Ca rezultat, o parte importantă a pacienților care până acum trebuiau redirecționați în altă parte, vor putea fi tratați eficient local, facilitând accesul rapid al populației la îngrijiri medicale de calitate”, pecizează primarul Ovidiu Duma.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img