More


  Oficial: Dorel Coica este candidatul PSD la Primăria Satu Mare

  - Advertisement -

  Dorel Coica, fostul primar al municipiului Satu Mare, a avut o întâlnire cu președintele PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, în cursul căreia Dorel Coica a semnat adeziunea pentru a fi membru PSD Satu Mare și totodată a confirmat intenția dumnealui de a candida pentru funcția de primar al municipiului.

  Dorel Coica aduce Organizația municipală a PRO România în PSD
  În cadrul aceleași întâlniri Ionuț Oneț și Dorel Coica au stabilit strategia pentru alegerile locale. Totodată, Coica a confirmat că aduce 90% din Organizația municipală PRO România la PSD Satu Mare, astfel că Organizația PSD Satu Mare va fi cea mai puternică organizație municipală din județ.

  Gazeta de Nord-Vest și Nord Vest TV au fost primul trust de presă care a anunțat revenirea spectaculoasă
  Încă din data de 11 iunie unde a intrat prin telefon în direct la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Actualitatea Sătmăreană, emisiune realizată de Florin Mureșan, Coica a spus că se întoarce la PSD pentru că nu se poate face echipă cu deputatul Pro România de Satu Mare, Octavian Petric.

  Tot atunci fostul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a declarat că a decis să revină în rândurile PSD Satu Mare pentru a întări echipa. Și nu vine singur ci cu aproape întreaga echipă de la PRO România.

  În cadrul aceleiași emisiuni acesta a declarat că a fost și rămâne un om de stânga!

  Mircea Govor a avut dreptate în 2018
  Tot la Nord Vest TV, dar în cadrul emisiunii Ora adevărului, Mircea Govor a făcut o previziune care se pare că s-a adeverit în 2020. Acesta a declarat atunci în direct la Nord Vest TV că Dorel Coica va reveni la PSD Satu Mare deoarece în PSD se poate face politică la cel mai înalt nivel iar în același timp aici sunt oamenii de valoare care pot și vor să facă ceva constructiv pentru munipiu, județ și țară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img