More


  Prefectul, în vizită la Alu Menziken din Medieșu Aurit

  - Advertisement -

  Prefectul Radu Bud și Victor Cernea –consultant în cadrul Cancelariei au fost primiți ieri, 15 iulie, de către Ingolf Planer – CEO Alu Menziken în cadrul unei vizite oficiale la fabrica din Medieșu Aurit, jud. Satu Mare. În cadrul vizitei au fost prezentate realizările fabricii până acum, precum și planurile de dezvoltare pentru următorii 5 ani.

  Dezvoltarea fabricii, prin implementarea unui flux tehnologic integrat alături de dezvoltarea resurselor umane, reprezintă cele mai importante obiective pentru conducerea Alu Menziken.

  Dezvoltarea durabilă în accepțiunea conducerii se va baza pe trei factori: reciclarea, ca o sursă importantă pentru procurarea și recuperarea materiei prime, implementarea unei strategii pentru protejarea mediului înconjurător și susținerea tehnologiilor inovative care reprezintă cele mai solide garanții pentru o dezvoltare echilibrată, durabilă și sustenabilă.
  După prezentarea obiectivelor, a urmat o vizită în cadrul fabricii, în care a fost prezentată tehnologia folosită la prelucrarea aluminiului și produsele finite ale companiei care sunt folosite în industria auto, construcții și design interior.
  Conducerea fabricii a primit asigurări ferme că atât Prefectura județului Satu Mare, cât și autoritățile locale vor sprijini îndeplinirea obiectivelor cu privire la dezvoltarea fabricii în județul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img