More


  REUȘITĂ. Sãtmãrenii Stefan Weber și Josef Szepessy, rămân consilierii noului administrator al districtului Ostalb (Germania), înfrățit cu Satu Mare

  - Advertisement -

  Chiar dacă administratorul districtului Ostalb (Geermania) înfrățit cu județul Satu Mare, s-a schimbat, cei doi sătmăreni, Stefan Weber și Josef Szepessy, rămân, în continuare, consilieri.

  După cum era de așteptat, Joachim Bläse (CDU) a fost ales noul administrator raional în districtul Ostalb. Îi succede lui Klaus Pavel, care nu a concurat, iar Joachim Bläse (CDU) a fost ales ca nou administrator al districtului din Ostalb.

  Primul primar al orașului Schwäbisch Gmünd îl succedă pe administratorul districtului pe care îl ocupă Klaus Pavel. În primul scrutin, Bläse a primit 64 din 72 de voturi împotriva celor doi concurenți ai săi. Volkmar Bauer a obținut două voturi, Harald Reinhard (ambele independente) a avut un singur vot.

  Bläse (51 de ani) preia funcția pe 12 septembrie. Sarcinile administrației raionale nu sunt un teritoriu nou pentru el: Bläse este membru al consiliului raional din 2004 și a condus consiliul raional CDU din iulie 2019.

  Administratorul raional Pavel (67 de ani, CDU), care ocupă funcția din 1996, nu a candidat după trei mandate electorale din motive de vârstă. Administratorul raional este ales de consiliul raional pentru un mandat de opt ani și este reprezentantul legal al districtului.
  El era responsabil în Primãrie pentru finanțe, organizare, sport și sănătate. Este președintele organizației Crucea Roșie a județului!

  Cei doi Sãtmãreni Stefan Weber și Josef Szepessy rãmân consilierii dânsului pentru parteneriat cu judetul Satu Mare cu speranta că din partea sãtmãrenilor vor mai multe idei și inițiative pentru o funcționare bună a parteneriatului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img