More


  Șoferi ce încalcă regulile rutiere pe drumurile din județ

  - Advertisement -

  La data de 15.07.2020, în jurul orei 18.20, polițiștii Biroului Rutier Carei, au indentificat în trafic, pe Bld. 25 Octombrie din municipiul Carei, un bărbat de 49 de ani, din localitate, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal și continua cercetările  sub aspectul comiterii infractiunii de ,,Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legala “.

  Ieri, 15.07.2020, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției  municipiului Carei au depistat pe strada Belșugului, din localitatea Sanislău, un tânăr de 19 ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism deși nu deține permis de conducere de nicio categorie. Din verificări, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat tânărului cu bună știință  spre conducere, chiar de tatăl acestuia.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de “Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“ și “Încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img