More


  Târg caritabil pentru Noel. Cum putem salva viaţa unui copilaş

  - Advertisement -

  Târg caritabil pentru Noel. Mai mulţi sătmăreni s-au mobilizat şi vor organiza un târg caritabil pentru Noel, micuţul de doar câteva luni care are nevoie de o operaţie costisitoare pentru a supravieţui.

  “Satu Mare, va asteptam sa fiti alaturi de noi, dorim sa facem un targ in data de 19. iulie CASA ŞVABILOR. Asa ca incepem sa colectam lucruri. Lucrurile pe care nu le mai folositi dar sunt in stare bună, haine, pantofi , jucarii , aparate electronice etc orice produs ne este binevenit .

  Puteti lua legatura cu mine zona sat Dara , Dorolt , Petea, Lazuri , zona 14 mai cu Cris Tina ,zona botizului Delia Sanda Szendrey-Simina , micro 17 Lavinia Varna , zona Vama Melinda Derecski

  DAR DIN DAR SE FACE RAI , IMPREUNA PENTRU NOEL”, au transmis organizatorii.

  Amintim că micuțul Noel, copilul în vârstă de câteva luni al unor orădeni, suferă de atrofie musculară spinală (SMA1) și are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

  Noel suferă de o boală rară, SMA-1 (amiotrofie spinală musculară de tip I). SMA-1 înseamnă degradarea nervilor cu rol în mișcare, inclusiv a celor de la nivelul aparatului respirator, conducând inevitabil la deces prin stop cardiac. Vindecarea cea mai sigură ar fi o terapie genetică extrem de scumpă, care costă peste 2 milioane de dolari.

  Noel are nouă luni și 1,2 milioane de dolari strânși. Orice sumă donată, oricât de mică, contribuie la salvarea vieții sale.

  Cei care consideră că pot ajuta o pot face donând orice sumă de bani în următoarele conturi:

  eneficiar: ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL
  Cont IBAN RON: RO33BTRLRONCRT0532233601
  Cont IBAN EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601
  Numele băncii: Banca Transilvania
  Cod SWIFT: BTRLRO22  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img