More


  ULUITOR. Patru VINDECAȚI în doar 24 de ore la Satu Mare. Mai sunt doar DOUĂ CAZURI active

  - Advertisement -

  Un lucru excepțional s-a petrecut în ultimele 24 de ore în județul Satu Mare. Prefectura a anunțat că în ultima zi au fost vindecați și externați patru pacienți care inițial au fost confirmați cu COVID-19.

  Cu aceste patru noi vindecări, județul Satu Mare a ajuns la performanța de a avea 72 de vindecați din cei 82 de confirmați, adică o rată de vindecare de 88%.

  Dacă mai punem la socoteală și faptul că în județul nostru a decedat și opt persoane, rezultă faptul că în prezent, în județ, mai sunt doar două cazuri active, adică 2,5% din numărul total de cazuri confirmate.

  În timp ce județul nostru se vindecă, din păcate, în restul țării situația este tragică, iar sătmărenii, care au respectat cât de cât regulile de distanțare fizică și socială și au împiedicat, astfel, răspândirea pandemiei de coronavirus în județ, vor avea de suferit din cauza altor județe a căror cetățeni nu au respectat aceste reguli.

  Asta deoarece atunci când vor fi impuse noi reguli anti-coronavirus, nu se va ține cont de faptul că județul Satu Mare este pe primul loc pe țară ca număr scăzut de cazuri, la distanță mare față de alte județe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img