More


  Un nou aparat de ventilație cu turbină VG-70, în custodia Spitalului Județean

  - Advertisement -

  Spitalul Județean de Urgență Satu Mare are, de astăzi, în custodie un nou aparat de ventilație cu turbină VG-70. Oferind multiple tipuri de ventilație, dispozitivul îmbină flexibilitatea unui ventilator non-invaziv cu funcțiile avansate ale unui ventilator invaziv și va fi utilizat în secția de ATI pentru pacienții infectați cu coronavirus. Aparatul a fost donat de către Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului și are o valoare de aproximativ 15.000 euro.

  Delegația de preoți a fost condusă de Arhiereul-vicar, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, care le-a mulțumit medicilor, reprezentanților spitalului și președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, pentru eforturile pe care le depun zi de zi pentru salvarea vieților omenești, fiecare din postura pe care o are, sperând ca această criză să se sfârșească cât de curând.

  Doamna doctor Neli Lucia Moroșanu, medic specialist în anestezie a preluat noul ventilator, declarându-se foarte încântată de funcționalitatea acestuia în baza experienței cu aparate de același tip pe care le deține deja spitalul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img