More


  Zilele Porților deschise Seva Sana -Manufactura de sănătate& Retreat

  - Advertisement -

  În urmă cu un an de zile am hotărât să lăsăm deoparte viața urbană agitată și ne-am făcut curaj să trăim în mijlocul naturii, pe un vârf de deal din apropierea orașului Ardud. Prin multă muncă, pasiune pentru natură și plante medicinale am pus bazele proiectului nostru de suflet -Seva Sana-Manufactura de sănătate & Retreat.

  Este un loc unde noi am învățat despre simplitatea și frumusețea vieții, puterea vindecătoarea a plantelor medicinale, dar și bucuria de a putea privi ciclul vieții.

  Seva Sana – Manufactura de Sănătate & Retreat este un concept în cadrul căruia te invităm să intri în lumea plantelor și uleiurilor medicinale.

  Vino să descoperi cum se realizează uleiurile presate la rece, manual, prin metoda lentă, să descoperi uleiurile aromatizate cu plante medicinale, dar și să-ți creezi propria ta combinație de ceai. Totodată, vei descoperi cum se obține un extract viu din plante și semințe și ce înseamnă cremele organice.

  Te invităm să-ți lași imaginația să curgă și să-ți încânți papilele gustative cu ceaiuri minunate, realizate sub formă de medalioane realizate prin presare, în atelierul nostru.Totodată, te invităm în lanul de gălbenele și să-ți culegi câte doreșți. Este un loc potrivit unde poți să vii cu copilașii și să petreci câteva ore în natură.

  Evenimentul se desfășoară în dată de 1-2 august 2020, în localitatea Ardud Vii, strada Caisilor, nr. 29, oraș Ardud, județul Satu Mare. Orar: 12.00 – 20.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img