More


  Baschet: Tragerea la sorți a programului Ligii Naționale, amânată!

  =

   Federația Română de Baschet a amânat tragerea la sorți pentru sezonul 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Această decizie a venit în urma unei ședințe ce a avut loc vineri  și în care nu a fost stabilit exact formatul campionatului pentru stagiunea următoare.

  La masculin , cluburile au fost de acord însă cu un nou format pentru Cupa României. Această competiție se va desfășura sub forma a două turnee, primul preliminar și cel de al doilea sub forma unui Final 8.

  Un semn de întebare rămâne și asupra echipelor care trebuie să evolueze în cupele europene și care ar începe jocurile oficiale mai devreme. În acest caz este așteptat un ordin de ministru, care să faciliteze pregătirea echipelor pentru jocurile europene.

  La masculin  ar fi vorba despre CSU CSU Oradea și U Cluj Napoca iar la feminine de Sepsi Sfântu Gheorghe.

  În privința Ligii Naționale de Baschet Feminin până la data limită de înscriere, 14 august, au fost 10 echipe ce și-au manifestat intenția de participare. Ar mai fi în așteptare Sirius Târgu Mureș și CSM Oradea , cluburi ce încă nu au siguranța unui buget asigurat pentru prima ligă.

  În plus a apărut și problema respectării protocolului medical legat de Covid 19 și de obligativitatea de testare la 14 zile ceea ce pentru multe cluburi ar aduce cheltuieli prea mari în condițiile unui buget deja redus de …pandemie.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img