More


  Și cei de la ALDE Satu Mare și-au depus ieri listele cu candidații la localele din 27 septembrie 2020.

  =


  Doctorul Cosmin Rațiu e candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Satu Mare în vreme ce Adrian Ștef revine în forță și candidează pentru șefia Consiliului Județean. Reamintim că Adrian Ștef a mai câștigat în 2012 , de pe listele USL de atunci, funcția de președinte al Consiliului Județean.

  „În mandatul 2012-2016, am pornit foarte, foarte multe proiecte de infrastructură în județul Satu Mare, atât în ceea ce privește reabilitarea drumurilor județene, extinderi de infrastructură apă și canal, reabilitarea Aeroportului Satu Mare, investițiile din sistemul de sănătate sau din sistemul de protecție socială. Foarte multe proiecte pe care le-am pornit, le-am demarat, și n-am reușit să le finalizez în acel moment.

  Acuma, de bine sau de rău, din păcate, cei care au condus județul Satu Mare nu au reușit să finalizeze proiecte lăsate de mine, cu contracte de finanțare sau cu contracte de licitație în derulare și contracte de execuție”, a spus Adrian Ștef după depunerea candidaturii.
  Surpriza ALDE pe lista consilierilor locali Satu Mare e Ovidiu Matioc. Vocea Radio Transilvania Satu Mare intră astfel în politică și e pe poziția a 4-a pe lista ALDE. Cosmin Rațiu deschide lista, fiind urmat de Claudiu Sulea , Andreea Bologa și Ovidiu Matioc. La Consiliul Județean lista e deschisă de Adrian Ștef, urmat de Dăliana Lazăr, Claudiu Tămășan și Florin Ionici, actualul primar din Cămărzana.Cosmin Rațiu la Primărie, Adrian Ștef la președinția Consiliului Județean…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img