More


   O sătmăreancă stabilită în Germania face, anual, donații pentru copiii neajutorați din județ

  - Advertisement -

  Nu a uitat de unde a plecat

  Anita Anca Wegman este o sătmăreancă stabilită de câțiva ani buni în Germania, acolo unde are o firmă de design vestimentar, firmă care cooperează cu mari designeri internaționali. Chiar dacă a cunoscut succesul în afaceri, Anita nu uită de unde a plecat și ca atare în fiecare an când vine în România face câte o vizită la centrele de copii defavorizați din județ unde face donații consistente.

  Chiar luna trecută a adus bucurie pentru 150 de copii din mediul defavorizat din satul Becheni, comuna Săuca, cărora le-a făcut donații constând în dulciuri și jucării. De asemenea a donat o cantitate însemnată de produse de cosmetică constând din scutece, șervețele umede, creme de corp, sudocrem și pudră pentru copiii abandonați de la pediatria din Tășnad.

  ”Vin de fiecare dată cu mare plăcere în centrele de copii defavorizați din județ sau oriunde cei mai puțin favorizați de soartă au nevoie de mine. O fac cu inima deschisă și sunt conștientă că orice ajutor este bine venit. Se vede pe ochii lor cum se luminează când primesc mici atenții” ne spune Anita.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img