More


  Mihai Huzău lansează o invitație partidelor politice de a agreea un Master Plan pentru Satu Mare

  - Advertisement -

    Problemele sătmarenilor trebuie să fie prioritare

  Astăzi, la început de campanie electorală, consider că este oportun să lansez o idee mai veche de-a mea: „Master Planul pentru Satu Mare”.

  În concepția mea, un Master Plan înseamnă un set de proiecte prioritare pentru municipiul Satu Mare pe care toate formațiunile politice să ni-l asumăm și să garantăm că îl vom pune în aplicare indiferent care va fi structura majoritară a administrației locale la acel moment.

  Acest lucru lipsește cu desăvârșire in comunitatea noastră. Toți reprezentanții partidelor pretind ca știu problemele și prioritățile municipiului Satu Mare, pretind că știu cum să le rezolve, dar imediat dupa ce ajung să ocupe funcții în administratța locală prioritățile lor sunt cu totul altele.

  De aceea m-am gândit că este important să promovăm ideea de Master Plan, asumat de către toate formațiunile politice, de bună credință, care vor garanta aplicarea acestuia imediat dupa ce vor ajunge in administrația locală.

  Invit, în acest sens, toți reprezentanții partidelor din Satu Mare să pună interesele comunității înaintea intereselor de partid, să dea dovadă de bună credință si să accepte conceperea și respectarea unuia astfel de Master Plan.

  Începând de luni, voi trimite invitații directe tuturor candidaților la primăria Satu Mare, indiferent din ce partid fac parte, cu scopul de a discuta si de a stabili ordinea celor mai importante probleme ale comunității noastre. Voi face public rezultatul acestor discuții.

  Daca pentru crearea unei alianțe, toate partidele au găsit tot felul de scuze pentru a nu se realiza, cred că, acest proiect, vital pentru Satu Mare, nu va eșua. Numai astfel, reprezentanții partidelor vor putea sa dovedească buna credință față de interesele comunității.

  Așa să ne ajute Dumnezeu!

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img