More


  Actualitatea sătmăreană intră în campanie electorală!

  - Advertisement -

  În plină pandemie de Covid- 19, cu mască sau fără, începe de astăzi campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

  Nord Vest TV intră în horă și va încerca, seară de seară, să vă aducă în case candidații din județ.

  În această seară, în prima emisiune electorală vom avea în studio doi oameni cu greutate în partidele pe care le reprezintă. Călin Durla, fost inspector școlar general, este candidat al PSD la Consiliul Local Satu Mare, iar Maskulik Csaba este actualul city manager al Sătmarului și locul doi pe lista UDMR pentru Consiliul Local.

  Opt pentru Primăria Satu Mare
  La alegerile din 27 septembrie vom avea patru buletine de vot…Unul pentru candidatul la funcția de primar al localității , altul pentru candidații pe liste de partid la Consiliile Locale. Apoi un buletin pentru președintele Consiliului Județean și un altul cu listele partidelor pentru Consiliul Județean.

  Pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, SATU MARE, avem opt candidați.

  UDMR – Kereskenyi Gabor, PNL – Adrian Albu, USR-PLUS – Radu Panait, PMP – Mihai Huzău,
  PSD – Dorel Coica, ALDE – Cosmin Rațiu, PRO România – Cristina Haiduc, Noua Românie – Erika Mare.

  Cine sunt candidații la președinția Consiliului Județean?
  Pe lista candidaților îl avem pe actualul președinte al Consiliului Județean, Pataki Csaba de la UDMR. Pe fostul președinte, ales direct în 2012, Adrian Ștef de la ALDE, pe Adrian Cozma de la PNL, fost șef de cabinet al prefectului. Mai e de la USRPLUS Mircea Ciocan, iar de la PMP vine Liviu Pop. PSD-ul l-a pus ca locomotivă la Consiliul Județean pe medicul veterinar Radu Roca. Nu lipsește partidul lui Ponta, PRO ROMÂNIA, cu deputatul Octavian Petric pus candidat.

  Ce va fi în județ?
  Se anunță bătălii interesante și la primăriile de orașe și comune din județ.

  La Carei, actualul primar, Kovacs Eugen de la UDMR, pornește favorit și are în Ionuț Oneț de la PSD un contracandidat de luat în seamă. La Tășnad, actualul primar, Grieb Csaba de la PNL, va avea de luptat cu candidații UDMR, PSD și PRO România. Iar bătălia se anunță interesantă.

  Capitala Țării Oașului, Negrești-Oaș, o are ca favorită pe Aurelia Fedorca, actualul primar PSD, iar la Ardud, actualul edil, Ovidiu Duma, nu va avea o misiune tocmai ușoară cu contracandidații săi, mai ales cu Puiu Melnic de la PSD.

  Așadar, preț de o lună ne vom întâlni, în limita timpului de antenă, cu cât mai mulți dintre candidați. Pentru ca dumneavoastră, telespectatorii NORD VEST TV, să fiți cât mai bine informați în privința votului pe care îl veți acorda celui/celor care vă vor conduce localitatea și județul în următorii patru ani.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img