More


  Alianță românească pentru Satu Mare

  - Advertisement -

  Șoc în lumea politică a județului și municipiului Satu Mare. Ceea ce trebuia să se întâmple mai demult s-a produs acum. Principalele partide românești s-au coalizat și vor participa împreună la alegerile locale. Adrian Cozma, pentru președinția Consiliului Județean, și Dorel Coica, pentru Primăria Satu Mare, principalii candidați ai noii alianțe.

  Și-au dat mâna pentru binele sătmărenilor
  PSD, PNL, ALDE, Pro România, dar și alte partide și asociații civice din județ și-au dat mâna pentru binele locuitorilor orașului și județului Satu Mare. Au decis astfel să candideze împreună, sub o platformă unică, la alegerile locale viitoare, propunând candidați comuni atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru Consiliul Local Satu Mare, dar și a altor orașe și comune din oraș.

  Potrivit surselor Gazetei de Nord-Vest, până joi vor fi finalizate discuțiile între aceste partide și va fi semnat protocolul de colaborare. După ce va fi avizat și de forurile centrale ale acestor formațiuni politice, protocolul va fi funcțional.

  Candidați comuni
  Listele cu numele candidaților acestei alianțe românești vor fi depuse până cel târziu în ultima zi de înscriere a candidaturilor la Biroul Electoral Județean.

  Ce se știe până în prezent este faptul că Alianța Românească de la Satu Mare îi va susține pe Adrian Cozma, din partea PNL, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, și pe Dorel Coica, din partea PSD, pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.
  Alianța Românească va funcționa și în alte orașe și comune din județ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img