More


  Candidații PSD au traversat județul pentru a sta de vorbă cu sătmărenii

  - Advertisement -

  Primul sfârșit de săptămână din campania pentru alegerile locale a fost unul plin pentru candidații și membrii de partid ai PSD Satu Mare: Radu Roca, candidatul la președinția Consiliului Județean Satu Mare, candidații pentru Consiliul Județean Ionuț Oneț, Lenuța Cornea, Cătălin Filip, Nicolae Avorniciți, Dariana Săsărman Țou, candidata la Consiliul Local Satu Mare Cristina Ilieș, fostul președinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, deputatul PSD Ioana Bran, Mihaela Filip au fost prezenți în o mare parte din județ pentru a lua pulsul problemelor oamenilor, pentru a vedea ce trebuie să facă pentru bunul mers al județului și al populației.


  Ziua de duminică este zi de sărbătoare
  Pentru că duminica este zi de sărbătoare pentru toată lumea, membrii și candidații PSD la alegerile locale de anul acesta au poposit în Lipău, unde au participat la slujba de duminică. După slujbă, aceștia au stat de vorbă cu localnicii din Lipău pentru a le prezenta programul lor electoral și pentru a afla ce este de făcut în viitor pentru aceștia.

   

  Duminică după-masă, la Bixad
  După slujba de la Lipău, social-democrații sătmăreni și-au continuat drumul spre Țara Oașului, unde au poposit pentru câteva ore la Bixad. Acolo, în comuna natală a candidatului PSD de pe locul doi la Consiliul Județean, Lenuța Cornea, au stat de vorbă cu bixădenii care le-au spus că simt nevoia unei schimbări la primărie și că speră ca, acum, candidatul pentru funcția de primar Gheorghe Cârciu împreună cu consilierii locali PSD să câștige alegerile și să aibă majoritatea în Consiliul Local Bixad pentru a putea dezvolta comuna din toate punctele de vedere.

  Sâmbătă a fost zi de piață
  A doua zi de campanie, în Piața Someș și în cartierul Micro 15 din municipiul Satu Mare. PSD-iștii sătmăreni au fost să susțină echipa candidaților Dorel Coica la Primăria Satu Mare și Radu Roca la președinția Consiliului Județean, echipa care în urmă cu patru ani a modernizat această piață.

  Producătorii sătmăreni se plâng că, deși a fost modernizată, piața nu este întreținută corespunzător. Nu este suficient să faci un lucru bun, mai trebuie să depui efort și să-l întreții.

  La fel, în cartierul Micro 15 nu s-a mai întâmplat nimic bun în ultimii 4 ani, iar sătmărenii se simt abandonați de autorități.

  Acest lucru trebuie să se schimbe după 27 septembrie. Dorel Coica și Radu Roca au făcut echipă la Primărie, acum vin să facă echipă la Primărie și la Consiliul Județean, pentru a susține proiecte serioase de dezvoltare în toate localitățile din județul nostru.

  Vineri, prima zi de campanie la Tășnad și Carei
  La Tășnad, Radu Roca, candidatul pentru șefia CJ Satu Mare, împreună cu candidații pentru Consiliul Județean Ionuț Oneț, Cătălin Filip și deputatul Ioana Bran au fost alături de candidatul pentru funcția de primar, Călin Maier. Aici, aceștia s-au întâlnit la piața agroalimentară cu producătorii locali din zonă, după care au stat de vorbă cu tășnădenii în centrul orașului. Ce spun tășnădenii? Că au nevoie de străzi asfaltate, de apă și canalizare, dar și de școli moderne și de locuri de muncă sigure și bine plătite, ca să-și poată face un viitor acasă. Oamenii simt nevoia unei schimbări și cu siguranță Călin Maier se va ridica la nivelul așteptărilor lor.

  Următoarea oprire a fost la Săcășeni, împreună cu candidatul la primărie Ana Oros, au încercat să afle cât mai multe dintre problemele cu care se confruntă oamenii. Mai sunt multe lucruri de făcut în comună și localnicii cred că Ana Oros este omul care poate să găsească soluții pentru neajunsurile comunității.

  Ziua s-a încheiat în unul dintre orașele cele mai încărcate de istorie din județ împreună cu Ionuț Oneț, președintele interimar al PSD Satu Mare și totodată candidatul PSD la Primăria orașului Carei.

  Peste tot oamenii i-au primit cu căldură și cu multă speranță într-un viitor mai bun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img