More


  Coronavirus la Muzeu!

  - Advertisement -

  Nu e vorba de vreun titlu de film sau de carte ci de realitatea zilelor noastre… Managerul Muzeului județean Satu Mare a fost internat la Spitalul din Carei după ce s-a simțit rău și a acuzat simptome de covid 19.

  La testare a ieșit POZITIV iar acum se află sub tratament. De asemenea angajații instituției au fost anunțați luni seara că instituția se închide până luni.

  Din fericire nicio altă persoană angajată a muzeului nu a mai prezentat simptome și nu se află pe lista celor de la DSP .

  ”Am fost azi ( nr marți) să-mi iau laptopul și mai multe lucruri din birou pentru că va trebui să muncesc de acasă până săptămâna viitoare. Nu știu să fie alți colegi cu probleme generate de covid 19!” ne-a spus unul dintre angajații instituției.

  Altfel, la nivelul județului Satu Mare, în data de 25 august 2020, se află în carantină la domiciliu 205 persoane. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 105 de vindecări și 9 decese cauzate de coronavirus. De asemenea, au fost testate 12.396 persoane și au fost efectuate 18.411 teste.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img