More


  Crimă. Ucis cu sânge rece fără nici un motiv. IJP Satu Mare și Ministrul Vela ar trebui să își pună niște semne de întrebare vizavi de ordinea publică din județ

  - Advertisement -
  Sursa foto:PresaSM
  Vineri seara
  am asistat la un episod luat parcă din filmele horror .În plin centru al Municipiului Satu Mare tânărul Beniamon O.de 29 de ani din Ardud a foat înjunghiat fără nici un motiv de către un boschetar de 34 de ani care a fost ridicat de pe străzi de 75 de ori în ultimii 10 ani și care are zeci de amenzi neplătite!
  :Filmul crimei

  Victima (tânărul, 29 de ani, din Ardud) aflat la plimbare în Centrul vechi al municipiului lângă pasajul Corneliu Coposu în jurul orei 22:30  i-ar fi cerut agresorului să îi lase să treacă, moment în care, din senin, agresorul ar fi scos un obiect ascuțit și l-ar fi înjunghiat pe tânăr, după care s-a făcut nevăzut.La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de Poliție, respectiv un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgență, după ce a pierdut mult sânge.La UPU în jurul orei 00:00 Beniamin a decedat.

  La fața locului au fost mai mulți martori

  Apelul la 112 a fost efectuat vineri, în jurul orei 22.30, martorii precizând că tânărul a fost înjunghiat de către o persoană. Mai exact, un grup de tineri ar fi încercat să treacă pe lângă o persoană cunoscută ca fiind fără adăpost, iar aceasta le-ar fi blocat calea.Aceștia spun că agresorul se lega la întâmplare de oameni pe stradă.Victima și prietena lui au fost acostați fără motiv și la împuns cu cuțitul iar Beniamin nici nu a conștientizat ce s-a întâmplat.După câteva secunde a strigat  că a fost înjunghiatși a căzut la pământ.Alți martori au declarat că agresorul părea drogat.

  Criminalul reținut de poliție a recunoscut crima.Acesta este un client mai vechi al polițiștilor

  Polițiștii au reținut un suspect, respectiv pe bărbatul de 34 de ani care și-ar fi recunoscut fapta.Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.Criminalul este un client mai vechi al polițiștilor locali. Acesta afost ridicat de pe stradă de 75 de ori în ultimii 10 ani. A fost amendat, dar nu și-a plătit amenzile. Zece amenzi a primit bărbatul doar în acest an.

  Primarul Kereskenyi îl acuza pe ministrul Vela că a gândit un sistem falimentar

  Primarul Kereskényi a reacționat pe Facebook după crima care a avut loc vineri seara în municipiul Satu Mare. Edilul a arătat cu degetul spre conducerea MAI. Modificările aduse în ceea ce privește regimul de ordine și siguranță publică și-au arătat ineficiența, spune edilul de la Satu Mare.

  “În plină stare de alertă, un tânăr este înjunghiat în centrul orasului. În condițiile în care Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală ar trebui să fie în stradă. Este cea mai bună dovadă că sistemul gândit de domnul ministru Vela este falimentar. Trecerea Poliției Locale în subordinea IPJ Satu Mare a lăsat de 6 luni administrația locală fără cel mai important instrument de asigurare a ordinii publice. Domnule Vela, terminați cu experimentele!”, a spus primarul Kereskényi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img