More


  DECIZIE. Criminalul-boschetar, ARESTAT. Detalii NOI din ANCHETĂ

  - Advertisement -

  Criminalul boschetar care a ucis în plină stradă un tânăr de 29 de ani din Ardud a fost arestat. Din păcate, mult prea târziu.

  Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpatul SVA cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, inculpat față de care s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore în data de 29 august 2020 ora 7:30.

  Sursa Foto: Presasm.ro
  Sursa Foto: Presasm.ro

  În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

  La data de 28 august 2020 în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în fața imobilului situat în Piața Libertății numărul 18, din Satu Mare, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul SVA ia aplicat victimei Beniamin O. o lovitură cu cuțitul la nivelul hemitoracelui stâng, lovitură care au provocat hemoragie internă consecutivă unei plăci înțepat-tăiate penetrate în cavitatea toracică stângă cu lezarea cordului și ulterior decesul victimei.

  Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluționare la Tribunalul Satu Mare în data de 29 august. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis mandatul de arestare preventivă față de inculpatul SVA pe o durată de 30 de zile.

  La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă nivel de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratul de Poliție al județului Satu Mare Serviciul de investigații criminale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img