More


  E nevoie de continuitate

  =

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a înscris într-o nouă cursă spre fotoliul de primar al orașului. Acesta și-a deus candidatra la BEJ.

  Odată cu depunerea candidaturii sale, primarul Gabor Kereskeny a transmis și un mesaj sătmărenilor.

  ”Cei care au avut încredere în mine, în 2016, nu credeau că primăria va rezolva în patru ani toate problemele oraşului. Se aşteptau, însă, ca primăria să lucreze pentru oameni. Se aşteptau ca banii publici să fie bine gospodăriţi, nu risipiţi. M-am străduit să fac faţă acestor aşteptări. Au fost multe provocări, dar astăzi se poate vedea că faţa oraşului s-a schimbat în bine. N-am făcut toate lucrurile singur, ci împreună cu colegii, cu partenerii oraşului şi cu mulţi sătmăreni. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Spre deosebire de ceilalți candidați, noi suntem singurii care au rezultate, soluții și viziune. Progresul oraşului este evident, dar progresul necesită timp şi continuitate.

  Faptele fac diferența!
  Satu Mare este un model de conviețuire. Oamenilor nu le pasă că pe mine mă cheamă Gábor Kereskényi, mă analizează în funcție de rezultate. Împreună dezvoltăm orașul, continuăm mai departe. Repet, ceea ce mi-au spus sătmărenii, români și maghiari care au semnat pe listele mele în număr așa de mare: Satu Mare, ține-o tot așa!”

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img