More


  Eugenia Sabău : ”Vreau să îmi concentrez activitatea pe profesionalism și corectitudine”

  - Advertisement -
    Din echipa de consilieri locali a PSD Satu Mare  pentru alegerile locale ,face parte și experimentata  și competenta  Eugenia Sabău.Fosta directoare a Casei de Pensii și actual vicepreședinte PSD Satu Mare își propune să activeze mai mult pe plan social .
  Pe pagina de dumneaei de socializare aceasta s-a prezentat ca și candidat și și-a prezentat și o parte din obiectivele  care le vrea pentru sătmărenii.
  “Dragi prieteni,
           Cu respect vă anunț că voi candida pentru funcția de consilier local al Municipiului Satu Mare alături de colegii din Partidul Social Democrat și de candidatul la Primăria Municipiului Satu Mare, Dr. Dorel Coica.
     Toate colegele și toți colegii mei sunt motivați să vină în fața dumneavoastră pentru a îmbunătății nivelul de trai al cetățenilor din orașul nostru. Suntem o echipă responsabilă și bine închegată, cu oameni care muncesc atât în mediul privat cât și in sistemul public.
     Experiența și competența profesională și politică acumulată de-a lungul anilor, m-au convins să accept această provocare pentru a-mi aduce un aport substanțial la sprijinirea atât a seniorilor, a copiilor cât și a cetățenilor Municipiului Satu Mare.
         Vreau să îmi concentrez activitatea pe profesionalism și corectitudine, să propun și să susțin următoarele proiecte:
  ●Creearea unor Centre de Zi pentru pensionari;
  ●Înființarea de noi creșe și grădinițe pentru copii;
  ●Redeschiderea cantinei pentru persoanele cu nevoi sociale.
  Vă asigur că voi rămane aceeași persoană deschisă spre problemele oamenilor din comunitatea noastră.
  #SigurantaUnuiTraiMaiBun”


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img