More


  Finanţare nerambursabilă pentru proiectul: Creşterea capacităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare de gestionare a crizei sanitare COVID-19

  =

  Spitalul Judetean de Urgenta SatuMare anuntaincepereaactivitatilorproiectului: Cresterea capacitatii Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare de gestionare a crizei sanitare COVID-19 cod SMIS: 139426.

  Proiectul se implementeaza prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin POIM- Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 Axa prioritara 9.: Apelul de proiecte POIM/819/9/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.
  Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare a incheiat contractul de finantare 337/11.08.2020 cu Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare

  Proiectul se deruleaza in judetul Satu Mare, localitatea Satu Mare, perioada estimate de implementare fiind de 5 luni , intre data de 1 August 2020 si data de 31 Decembrie 2020.
  Valoarea totala a proiectului este de 24.228.996,29 lei (douazeci si patru de milioane doua sute douazeci si opt de mii noua sute nouazeci si sase de lei si douazeci si nou de bani)
  Obiectivul general al proiectului il reprezinta: cresterea capacitatii spitalului de a raspunde în timp util și eficient la criza COVID19 prin asigurarea dotarilor necesare managementului pacientilor covid 19 si dotarilor necesare restrangerii raspandirii virusului in randul personalului spitalului si a pacientilor non-covid, avand ca si obiective specific:

  1.Cresterea capacitatii spitalului de contribui la restrangerea raspandirii virusului in randul si de catre persoanlul spitalicesc si a pacientilor non covid internati, prin acihzitionarea a 5 tipuri de echipamente individuale de protectie.

  2.Cresterea capacitatii spitalului de a efectua investigatiile paraclinice (de laborator) necesare testarii, identificarii si monitorizarii pacientilor covid 19 prin achizitionarea a 7 tipuri de echipamente de laborator si reactivilor aferenti.

  3.Cresterea capacitatii spitalului de a efectua investigatiile clinice necesare diagnosticului complicatiilor asociate si monitorizarii pacientilor covid 19 prin achizitionarea a 3 tipuri de echipamente de imagistica.

  4.Cresterea capacitatii spitalului de a gestiona un numar sporit de pacienti covid 19 prin achizitionarea a 10 tipuri de echipamente si dispozitive medicale necesare in management, interventii medicale si terapeutice.

  5.Cresterea nivelului de informare a populatiei privind proiectul si contributia POIM la cresterea capacitatii unitatilor sanitare din Romania de a gestiona eficient criza medicala in contextul pandemiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img