More


  FOTO / VIDEOREPORTAJ ÎN EXCLUSIVITATE. Invitație la Complexul Turistic ”PRESIDENT HOTELS & RESORT”

       La bună vedere stimați cititori și telespectatori …  vă salutăm în cel mai neaoș dialect ardelenesc: cu mască … și fără mască.     Ne aflăm într-o perioadă prelungită de așteptare relativ grea … și la mai multe săptămâni distanță de la adoptarea de către Guvernul Orban  a noului set de măsuri de relaxare, măsuri mult așteptate de toți românii, dar întârziate din păcate de o realitate epidemiologică nefavorabilă.

        După o perioadă de mai bine de două luni de stare de urgență și alte două luni de stare de alertă, în care terasele și plajele și-au reluat activitatea; după ce piscinele exterioare au început să-și primească clienții … ne aflăm în acel moment în care managerii din turismul românesc ar îndrăzni să viseze la o deblocare totală a activității din domeniu.

        Care sunt măsurile luate la această oră de operatorii din turism pentru redeschiderea în condiții cât mai bune a sezonului estival?

        Cum văd clienții, actualii beneficiari ai acestui debut de sezon realitatea din turismul românesc, în această prelungită stare de alertă?

        Iată câteva din întrebările la care o să încercăm să aflăm răspunsuri în acest foto/videoreportajalături de Ștefania și de Hermina Hotca, care se află în aceste zile la Complexul Turistic ”PRESIDENT HOTELS & RESORT” din Băile Felix …

  Valeriu Ioan

  =

   

   

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img