More


  FOTOGALERIE. Mihai Huzău și echipa sa au depus lista de alegeri pentru Primăria Satu Mare și Consiliul Local

  =

  Candidatul PMP pentru Primăria municipiului Satu Mare a depus, Mihai Huzău, duminică, 16 august, candidatura sa dar și lista de candidați pentru alegerile din 27 septembrie.

  ”Am alături de mine o echipă de oameni extraordinari, oameni hotărâți să respingă toate jocurile de culise și să pună interesele comunității mai presus de orice interes personal sau de partid”, a declarat Mihai Huzău.

  Într-o postare de-a sa pe Facebook, candidatul PMP, Mihai Huzău este bucuros să îi prezinte pe principalii candidați PMP pentru Consiliul Local Satu Mare:

  George Hotca – un tânăr implicat în multe acțiuni civice, cu experiență în probleme de urbanism și infrastructură. Acesta are o abordare nouă ce vizează proiecte precum reamplasarea zonei pietonale din centrul Municipiului Satu Mare și refacerea imediată a fațadelor clădirilor istorice din oraș.

  Florian Neagu – Urmărește concret creșterea calității vieții în municipiu. Una dintre preocupările sale este crearea unor zone recreative pentru petrecerea timpului liber. Fiind managerul unei firme proprii, a demonstrat că inițiativele susținute de o muncă constantă aduc rezultate remarcabile. Proiectul ambițios propus de acesta este refacerea parcului „Grădina Romei”.

  Augustin Szolomayer poate fi considerat cel mai „activ” membru al Consiliului Local Satu Mare. Fapt susținut de participarea permanentă, timp de 10 ani, la ședințele de consiliu local. Curajul, ambiția și determinarea i-au însoțit mereu propunerile avute în sprijinul comunității. Astfel, nefiind afiliat în nici un fel și nefăcând parte din nici un grup de interese, singurul scop al acestuia este binele întregii comunități sătmărene.

  Gabriel Mihai – specialist în investiții și fonduri Europene, conduce de peste 7 ani AFIR Satu Mare. Experiența acumulată o va folosi ca Satu Mare să reușească să atragă finanțări importante pentru realizarea unor proiecte și să ne scoată din poziția de codași absoluți la acest capitol.

  ”Sunt mândru de echipa pe care o am alături și suntem mai mult decât pregătiți să dovedim sătmărenilor că interesele lor merită puse pe primul loc!
  Ne preocupă bunăstarea comunității!🔝
  Respingem jocurile de culise!”, a mai spus Huzău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img