More


  Malurile Someșului, transformate în zonă de promenadă în urma unui proiect de peste 8,5 milioane lei

  =

  Primăria Satu Mare a lansat licitația pentru amenajarea malurilor Someșului. Proiectul, în valoare de peste 8,5 milioane de lei, va consta în remodelarea terenului şi transformarea acestuia într-un parc și un loc de promenadă pentru sătmăreni. Deschiderea ofertelor va avea loc la începutul lunii octombrie.

  Licitația pentru proiectul ”Transformarea zonei degradate malurile Someşului între cele 2 poduri în zonă de petrecere a timpului liber pentru comunitate” a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Valoarea proiectului finanțat de Uniunea Europeană este de 8.493.748 lei, din care contribuţia proprie ce revine Primăriei Satu Mare este de 150.078,99 lei.

  Proiectul va consta în remodelarea terenului şi transformarea acestuia într-un parc și un loc de promenadă pentru sătmăreni.

  ”Este un proiect pentru care am muncit foarte mult, a fost nevoie de foarte multe avize de la instituții și mă bucur că am reușit să semnăm contractul de finanțare. Amenajarea malului Someșului este o dorință foarte veche a administrației publice din Satu Mare și mă bucur că am reușit să obținem fonduri europene pentru acest proiect. Mulțumesc echipei din cadrul Primăriei care a muncit la acest proiect”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

  În cadrul proiectului se va realiza dotarea zonei cu facilităţi de recreere şi petrecere a timpului liber prin amenajare de alei, locuri de joacă, terenuri de sport / fitness, montarea de mobilier urban, instalaţii de iluminat, supraveghere video, distribuţie semnal Wi-Fi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img