O familie a cărei casă a fost distrusă are nevoie de ajutorul nostru



  Marcela Papici se implica din nou într-o campanie umanitara unde vrea sa refacă casa familiei Gabona, din localitatea Dobra ,care a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu .Aceasta a postat pe o pagina de socializare întreaga poveste.

”Alina și Sandor sunt părintii a 2 copilași, Miruna și Alexandru. El lucrează ca alpinist utilitar. În urmă cu 3 săptămâni au reușit să ia un credit de 9.000 euro și și-au luat o casă la Dobra, unde locuiește sora lui Sandor. Au dat pe ea 8.500 euro cu gândul că din cei 500 câtle-a rămas o vor zugravi. În 5 august, de ziua lui Sandor, Alina a încercat cuptorul de pâine (dorea să-i facă o surpriză) fără să știe că acesta avea hornul acoperit cu material. Focul a aprins acel material care a căzut pe salteaua de pe un pat, de unde s-a extins în aproape toată casa. Până la sosirea pompierilor, vecinii s-au mobilizat și au stins o parte din foc. Sandor era la servici și lucra tocmai în turla unei biserici, aflată în renovare, din Satu Mare. Când și-a văzut cele 9 apeluri ratate a înțeles că e bai mare, iar vestea a venit ca un trăznet: Arde casa! Mi-a povestit cu ochii în lacrimi.

  La 2 zile după incendiu locul e curat și pregătit de reparații, dar ceea ce au e insuficient. Trebuie refăcut tot acoperișul. Copii stau la bunici, iar Sandor și Alina suferă că nu îi au aproape, iar părinții dorm la sora lui Sandor și lucrează la casă, cât și cum pot. Îi ajută vecinii și cumnatul. Au reușit să salveze, de foc și apă, puține din lucrurile ce le-au avut. După o viață trăită într-o singură cameră cu cei doi copilași, la parinții lui Sandor acasă, pe când să-și vadă visul împlinit acesta s-a făcut scrum!Ratele la bancă trebuiesc plătite, copii hrăniți, iar casa s-a dus…Exact de ziua lui Sandor! Vă rog să mă ajutați să le redăm visul și speranța! Așa cum Sanyi o ajută pe d-na Geta, acum el e cel ce are nevoie să-l ridicăm de jos! Avem nevoie de grinzi, scânduri și țigle pentru refacerea urgentă a acoperișului. Eventuale ploi ar putea distruge și ce au reușit să salveze! Au primit câteva materiale, dar sunt insuficiente! Orice sumă contează! Orice suma poate să-i ajute pe Miruna și Alexandru să fie iar în căsuța lor, împreună cu mami și tati!”

Daca doriți să contribuiți, puteți să o faceți în:

Asociatia Parinti pentru Copii

RO59BTRL03101205289467XX
specificati: Donatie pt Casa Arsa

Sau

BTPay Papici Marcela Anamaria

0747089509

Sau

Revolut:GB49REVO00997013510712

Bic

REVOGB21

Papici Marcela Anamaria 0747-089509

Haideți să mai facem o fapta buna și să ajutam cu toți cum putem familia Gabona





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts