More


  Pataki Csaba și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ

  =

  Președintele Organizației Județene Satu Mare a UDMR și președinte în funcție al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, și-a depus ieri , în mod oficial, candidatura pentru încă un mandat în fruntea județului Satu Mare. Acesta s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană împreună cu echipa UDMR de consilieri județeni. În sprijinul echipei UDMR la CJ a venit și primarul orașului Kereskeny Gabor, city managerul Nagy Szabolcz, senatorul Turos Lorand, deputații Erdei D. Istvan și Lorand Magyar.

  Pataki Csaba a precizat că a fost, este și va fi candidatul tuturor naționalităților și etniilor, dar și faptul că munca începută trebuie continuată deoarece mai sunt multe de făcut pentru județul Satu Mare.

  ”În urmă cu patru ani am promis că voi reprezenta fiecare sătmărean, indiferent de naționalitate și apartenență politică. Am promis să pornim pe calea unei dezvoltări pașnice. Am promis să clădesc, împreună cu echipa mea, un județ în care toată lumea să se simtă acasă. Procesul a început, dezvoltarea este vizibilă, dar mai avem multe de făcut, mai avem multă treabă. Voi continua munca! Mulțumesc celor aproape 18.200 de sătmăreni care au semnat pentru un nou mandat, semnături prin care maghiarii, românii, șvabii, rromii și toate celelalte naționalități mi-au acordat încredere. Direcția este bună, echipa puternică, iar planurile noastre sunt garanția dorinței de a construi un județ care să fie căminul nostru, al tuturor!”, a precizat Pataki Csaba.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img