More


  Performanță! KOVACS ISTVAN a intrat în TOP 5 cei mai delegați arbitrii din Liga 1! Careianul l-a egalat pe celebrul NICOLAE RAINEA!

  - Advertisement -

  Anul 2020 , în ciuda pandemiei, nu a fost unul tocmai rău pentru centralul Kovacs Istvan.

  Arbitrul careian a avut parte de numeroase delegări atât internaționale cât și interne. În România e văzut alături de Ovidiu Hațegan ca cel mai bun arbitru iar finalul sezonului 2019-2020 i-a mai adus lui Kovacs un motiv de satisfacție.

  Kovacs a intrat în Top 5 meciuri arbitrate all-time în prima ligă din România. În acest moment, Kovacs contorizează 267 și l-a egalat pe unul dintre cei mai mari cavaleri ai fluierului pe care i-a avut fotbalul românesc: Nicolae Rainea. Cu siguranță că tot în acest an, dar după primele etape ale noului sezon,  careianul va urca pe poziția 4, la egalitate cu Sorin Corpodean.

  ”E un motiv de mândrie pentru mine că am ajuns în top 5 și l-am egalat pe unul dintre cei mai mari arbitrii ce i-a avut România. Mă bucur că am încheiat cu bine și acest sezon și sper să treacă și această pandemie pentru a avea din nou spectatori la meciuri și atmosfera deosebită de care jucătorii și arbitrii au nevoie.” Ne a spus Kovacs Istvan.

  Acesta ne-a mai declarat că meciurile de baraj nu s-au contorizat așa că a rămas cu 267.

  ”Am fost și la Chindia-CS Mioveni și am mai avut și alte meciuri de baraj arbitrate dar ele nu se trec în statistica noastră. Cu ele eram la peste 270 de meciuri în liga 1. O iau însă încet , așa cum am făcut până acum în carieră. Muncesc cu seriozitate și dacă voi avea și puțină șansă voi mai trece în palmares încă multe meciuri în liga 1. Nu mă gândesc la recorduri căci nu pentru a le doborî m am apucat eu de arbitraj. ”ne a mai declarat Kovacs Istvan care profită de perioada de pauză dintre cele două sezoane de liga 1 și și-a luat o mică vacanță pe care o petrece acasă, la Carei!

  Kovacs Istvan va împlini pe 16 septembrie, 36 de ani. A debutat la 22 de ani în liga 1 la Supercupa României iar acum e în elita arbitrilor UEFA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img