More


  Performanță ! Sătmăreanca GEORGIANA LUNG, absolventă a Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, viitor medic militar. A fost admisă a șasea la Institutul Medico Militar din Târgul Mureș, la profilul ales!

  - Advertisement -

  Într-o postare publicată în mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a dorit să arate lumii întregi performanța deosebită de care o tânără absolventă al instituției lor s-a bucurat recent. Iar pentru SATU MARE  e de asemenea un motiv de mândrie deoarece eroina acestei postări e sătmăreanca Georgiana LUNG.

  O fată extrem  de ambițioasă care a făcut primele patru clase la Școala Gimnazială Grigore Moisil sub îndrumarea învățătoarei Laura Orășteanu. Apoi clasele V-VIII le-a urmat la Colegiul Național Doamna Stanca din Satu Mare. De unde și-a urmat visul, acela de a ajunge la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Iar acum a intrat a șasea , din 15 locuri și peste 90 de candidați la Institutul Medico Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureş, medicină general.

  Iată postarea conducerii Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

   

  ”Absolventa Georgiana Lung a fost admisă a șasea la Institutul Medico Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureş, medicină generală, în urma examenului de admitere susţinut în sesiunea iulie 2020.

  Visul Georgianei de a deveni medic a început încă din copilărie, iar dorinţa de a-şi ajuta semenii i-a dat impuls în fiecare zi, ajutând-o să se pregătească intens pentru a-şi îndeplini acest vis.

  „Dacă pentru colegii mei finalizarea examenului de Bacalaureat a reprezentat începutul unei merituoase vacanțe, pot să spun că pentru mine nu a semnificat același lucru. Perioada de foc abia avea să înceapă. Dorința de a-mi atinge visul, acela de a îmbraca halatul alb, mă motiva să-mi canalizez energia care mi-a mai rămas spre acest ideal. Am visat, încă de la o vârstă fragedă, să urmez această carieră, gândindu-mă la ajutorul pe care l-aș putea oferi semenilor mei la nevoie. Acum, când mă număr printre cei 15 admiși în acest an la Institutul Medico Militar Târgu Mureș, nu pot descrie în cuvinte satisfacția pe care o simt. Idealurile mele sunt abia la început, dar sper ca în viitor acestea să devină realitate. E prematur să mă gândesc acum la specializarea pe care o voi urma, lăsând cei 6 ani de studii să mă ajute să aleg ceea ce mi se potrivește.

  Țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în pregătirea mea, cadre didactice și militare, și în mod deosebit doamnei profesor de biologie Adela Tudor, care a avut o contribuție majoră în reușita mea”, a spus Georgiana.

  Te felicităm Georgiana pentru această reușită și îți dorim să fii mereu pasionată, dedicată și bine pregătită pentru această nobilă profesie, care nu cunoaște limite!” a scris conducerea Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia pe pagina oficială de facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img