More


  Primăria construiește două parcări supraetajate

  - Advertisement -

  Primăria Satu Mare va rezolva problema parcărilor din centrul municipiului prin construcția a două parcări supraetajate.

  Consiliul Local ar urma să aprobe azi planurile celor două parcări, după care Primăria va putea scoate la licitație investiția.

  Cele două parcări etajate ar urma să fie construite pe strada Decebal și strada Kogălniceanu.


  Pe strada Decebal, Primăria vrea să ridice o construcție cu subsol și patru etaje, cu o suprafață de 1350 mp și 182 de locuri de parcare. 27 de locuri vor fi la la subsol și câte 29 la parter și la fiecare dintre cele patru etaje.
  Parcarea de pe str. Mihail Kogălniceanu va avea 1360 de mp și 158 de locuri noi de parcare, 34 la subsol, 22 la parter și câte 34 la următoarele două etaje.
  Pe terasă vor mai fi disponibile 22 de locuri de parcare, și alte 12 neacoperite, adică un total de 158 de locuri, în interior și la exterior.


  ”Construcția celor două parcări va avea loc în paralel cu lucrările de modernizare a Centrului Nou și Centrului Vechi. Astfel că după ce în zona istorică a orașului vom amenaja o zonă pietonală, șoferii vor putea să-și parcheze mașinile în cele două parcări”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.


  S-au finalizat lucrările pe strada Cetății
  De asemenea, Primăria Satu Mare a anunțat ieri că lucrările pentru reabilitarea trotuarelor și amenajarea parcărilor pe str. Cetății au fost finalizate. În zonă s-au reabilitat și aleile de la locul de joacă, iar gardul ce înconjoară spațiul a fost înlocuit.
  ”Vom continua cu lucrări pentru revigorarea spațiilor verzi!” este mesajul transmis pe pagina oficială de facebook a Primăriei Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img