More


  Purtarea măștilor obligatorie pentru toți elevii!

  =

  Măsura purtării măștilor este „cea mai sigură regulă, pentru că nu avem certitudinea că elevii vor respecta distanța minimă de siguranță sanitară de un metru”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Astfel că, toți elevii de la clasa I până la clasa a XII-a vor purta măști în timpul orelor și în pauze.

    Purtarea măștilor și dezinfectarea pe mâini, reguli principale

    „Se merge pe purtatul măștii și în sala de clasă pornind de la clasa I, excepție vor face elevii de grădiniță și cei de la clasa pregătitoare. Când ies în pauză, elevii vor se vor dezinfecta pe mâini, când intră înapoi, la fel. Măsura purtatului măștii va rămâne obligatorie fiindcă transmiterea este aerogenă și masca este cea mai sigură regulă, pentru că nu avem certitudinea că elevii vor respecta distanța minimă de siguranță sanitară de un metru”, a spus Tătaru. pentru pentru Edupedu.ro.

  În recomandările transmise pentru realizarea draftului, specialiștii de laInstitutul Național de Sănătate Publică recomandau purtarea obligatorie a măștii doar în pauze. Forma finală a draftului va avea, însă, măsuri mai dure pentru că nu se poate baza nimeni că distanțarea fizică va fi respectată de copii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img