More


  Rezultatele profesorilor, mai slabe decât cele ale elevilor

  =

  Rezultatele obținute de profesori la examenul de titularizare sunt mult mai slabe decât cele obținute de elevii sătmăreni atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat. Dacă la examenele elevilor procentele de promovare au fost de peste 70%, profesorii nu au reușit decât un procent de 50% a notelor peste șapte, cele titularizabile.

  Promovabilitate de 50%
  Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul rezultatele obținute de candidații care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).
  Situația pe tranșe de note, la nivelul județului Satu Mare, se prezintă astfel:
  · 52 de candidați (14,65%) cu note mai mici decât 5;
  · 124 de candidați (34,93%) cu note mai mari decât 5 și mai mici decât 7;
  · 179 de candidați (50,42%) cu note mai mari decât 7, din care doi au obținut nota 10.

  Contestațiile se depun la sediul inspectoratului școlar județean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, până la ora 21:00, respectiv 5 august, între orele 9:00 – 12:00.

  Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

  Minim șapte pentru titularizare
  Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

  Repartizarea candidaților pe posturile didactice vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12 – 14 august.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img