More


  Satu Mare sub cod galben de furtuni și vijelii

  - Advertisement -

  Sursa foto: meteoromania.ro
  ANM a emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Satu Mare. Atenționarea meteo va intra în vigoare pe 04 august, la ora 16:00 și va expira pe 05 august, la ora 12:00. Meteorologii atenționează că ne vom confrunta cu instabilitate atmosferică accentuată.

    ANM mai avertizează și că, în cursul zilei de marți (04 august) în regiunile vestice, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezelă (ITU) va atinge pe arii restrânse pragul critic de 80 de unități.

  În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza mesajele de avertizare.

  Potrivit prognozei meteo extinse, pe toată durata lunii august, temperaturile maxime la nivelul județului se vor situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius. La finalul săptămânii în curs, meteorologii se așteaptă ca mercurul din termometre să ajungă și la 33 de grade Celsius, la nivelul județului Satu Mare. Nopțile, în schimb, vor rămâne răcoroase, cu minime cuprinse între 17 și 15 grade Ceslius.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img