More


  Șefii și locțiitorii birourilor electorale de circumscripției, desemnați prin tragere la sorți

  =

  La sediul Tribunalului Satu Mare, vineri, în ședință publică, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție, în prezența vicepreședintelui Tribunalului Satu Mare – judecătorul Mureșan Cardonel Felix, a prefectului Radu Bud și a subprefectului Altfatter Tamas.

  Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie
  Președinții și locțiitorii vor asigura buna desfășurare a procesului electoral în cadrul alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020, la nivelul biroului electoral al circumscripției județene, precum și în cele 65 de birouri de circumscripție constituite la nivelul unităților administrativ-teritorialedin județul nostru.
  Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare desemnat prin tragere la sorți este judecătorul Nemeş Remus–Vasile iar locțiitor este judecător Pop Camelia Ana.

  Situația la Satu Mare
  Legea alegerilor locale, promulgată joi de Klaus Iohannis, stabilește data de 27 septembrie ca dată a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale.

  Perioada de înregistrare a alianţelor electorale este 7 – 11 august, iar depunerea candidaturilor se va putea face între 7 şi 18 august.

  Campania electorală va începe în data de 28 august şi se va încheia pe 26 septembrie, la ora 7,00.

  Pentru alegerile locale din acest an, în judeţul Satu Mare sunt organizate 337 secţii de votare.

  Numărul de alegători înregistraţi pe listele electorale în judeţul Satu Mare este de peste 314 mii. În secțiile de votare din județul Satu Mare vor fi repartizate 337 ştampile de control, peste 1.685 ştampile VOTAT (câte 5 pentru fiecare secţie), peste 320.000 de timbre autocolante cu inscripţia “VOTAT”.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img