More


  Stimulente financiare personalului medical și de specialitate aflat în linia întâi în lupta cu noul coronavirus

  - Advertisement -

  Consiliul Județean Satu Mare acordă stimulente financiare personalului medical și de specialitate aflat în linia întâi în lupta cu noul coronavirus. În ultima ședință a Consiliului Județean Satu Mare, consilierii județeni au aprobat stimulentele financiare pentru personalul din Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în valoare de 176.177 lei, respectiv 22.802 lei pentru cei din Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, fiind vizați echipa laboratorului de testare a infecției cu coronavirus și directorii economici ai spitalelor. Tot cu aceeași ocazie, au fost distribuite și ultimele patru locuințe unor cadre medicale din județ.

  Finanțare, în baza unui regulament
  Finanțarea este acordată în baza unui regulament aprobat de Comitetele Directoare ale celor două spitale și reprezintă o recunoaștere a muncii suplimentare depuse în perioada pandemiei, în afara orelor prevăzute în contract, având în vedere numărul mic al specialiștilor și volumul mare de muncă.

  În perioada următoare vor fi acordate stimulente financiare și angajaților Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare care pe durata pandemiei au fost în carantină la locul de muncă. Deși legea a fost modificată în această direcție, Consiliul Județean Satu Mare așteaptă repartizarea fondurilor necesare.

  Ultimele patru locuințe ANL,  distribuite
  În altă ordine de idei, ultimele 4 locuințe disponibile în blocul ANL de pe strada Tudor Vladimirescu, aflat în administrarea Consiliului Județean Satu Mare, vor ajunge în curând în posesia chiriașilor, tineri specialiști din sănătate. Consilierii județeni au aprobat în ședință ordinară listele solicitanților care au acces la aceste locuințe, după ce o comisie a analizat atent cererile și a acordat punctajele după care s-a făcut clasamentul. Toate cele 4 locuințe sunt apartamente cu câte o cameră, iar în ele vor locui medici specialiști în epidemiologie, terapie intensivă și pneumologie.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img