More


  Structură modulară pentru pacienții suspecți de COVID-19, în municipiul Satu Mare

  - Advertisement -

  O structură modulară în care vor fi trataţi pacienţii suspecţi de infectare cu COVID-19 va fi amplasată în incinta Spitalului de Boli Infecţioase din municipiul Satu Mare.
  Managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc, a precizat că solicitarea a venit din partea Direcţiei de Sănătate Publică.
  “Va fi o structură modulară de 20 de locuri, o persoană pe salon, unde vom putea asista medical persoane care sunt cu suspiciuni de infectarea COVID în ideea în care pe fondul creşterii din ultima vreme a trebuit să relocăm tot ce înseamnă patologie infecţioasă non-Covid, cum a fost în perioada stării de urgenţă, patologie de adulţi în cadrul secţiei de Interne, iar partea de copii în cadrul secţiei de chirurgie pediatrică, pentru ca sediul de pe Corvinilor să rămână doar pentru pacienţii Covid. Această structură modulară va fi amplasată în toamna acestui an în spatele clădirii secţiei de boli infecţioase”, a declarat Marc.
  Potrivit managerului, a fost demarată deja licitaţia, termenul de efectuare a lucrărilor fiind de 45 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img