More


  BILANȚUL COVID-19 la Satu Mare. Un DECES, 21 cazuri NOI și patru VINDECĂRI

  =

  Bilanțul COVID-19 la Satu Mare este unul cât se poate de negru pentru ultimele 24 de ore.

  Potrivit informațiilor furnizate de Prefectura Satu Mare, coronavirus a mai făcut o victimă în județ. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 142 vindecări și 19 decese cauzate de coronavirus.

  Persoana decedată este o femeie în vârstă de 53 de ani, care prezenta multiple comorbidități și a fost internată pe secția ATI a Spitalului Municipal Carei.

  De asemenea, la nivelul județului Satu Mare, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate patru vindecări, astfel că numărul acestora a crescut de la 138 la 142.

  Grav este, însă, faptul că, tot în ultimele 24 de ore, în județul nostru au fost înregistrate 21 de cazuri noi, dublu comparativ cu ziua de ieri. Astfel că, numărul cazurilor confirmate a ajuns la 410.

  În această situație, dacă numărul total de cazuri confirmate, scădem vindecările și decesele, ajungem la concluzia că în județ există 249 de cazuri active. Adică, în spitalele din  județ sunt internați aproape 250 de infectați cu coronavirus.

  Persoana decedată, o femeie, în vârstă de 53 de ani, care prezenta multiple comorbidități și a fost internată pe secția ATI a Spitalului Municipal Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img