More


  Cosmin Rațiu primar – Sătmarul pe mâini bune!

  =

  Sătmarul pe mâini bune!

  Publicată de Cosmin Ratiu pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

  Societatea are nevoie mai mult ca niciodata de lideri care sa-si puna la dispozitia acesteia, pentru bunul mers al lucrurilor, toata experienta, cunoasterea si seriozitatea… fără să fie împinși in lupta politica de interese ascunse, mize financiare su diverse intelegeri cu alti cointeresati politic.

  Cosmin Ratiu este candidatul ALDE la Primaria municipiului Satu Mare si, daca ar fi sa comparam evolutia in mediul de afaceri al medicului Cosmin Ratiu cu necesitatea orasului nostru de a avea in frunte un astfel de lider, am intelege imediat de ce ar trebui sa-i dam cu toata increderea votul nostru.

  Cosmin Ratiu nu s-a multumit sa fie doar unul dintre stomatologii satmareni. A decis sa exploateze la maxim cunostintele cumulate, reusind sa dezvolte o clinica unde ofera societatii diverse servicii medicale, unele chiar gratuit cu toate ca este o clinica privata.

  Dorinta de dezvoltare personala pe plan profesional s-a concretizat prin absolvirea mai multor cursuri de nivel international, specializandu-se continuu, ramanand ancorat in cele mai contemporane tehnici medicale.

  Sensibilitatea si interesul fata de varstnici s-a concretizat prin deschiderea Centrului de rezidenta ,,Sf. Anton” unde fiecare beneficiar se bucura de toata atentia echipei medicului Cosmin Ratiu.

  Cazurile sociale au fost o prioritate pentru Cosmin Ratiu in nenumarate randuri, organizand actiuni de binefacere, iar acum, cand situatia creata de virusul COVID-19 a depasit puterea autoritatilor, Clinica ,,Sf. Anton” a facut donatii substantiale Spitalului Judetean Satu Mare, constand in echipamente de protectie si lupta impotriva virusului.

  Este de apreciat ca realizarile medicului Cosmin Ratiu sunt rezultatul muncii de echipa, parerea celor din jur fiind foarte importanta pentru el. Congresul medicilor stomatologi, care a ajuns la editia 13, organizat de el la Satu Mare este o dovada ca doar in colaborare cu diversi specialisti poti duce performanta la cote maxime.

  Chibzuinta cu care doctorul Cosmin Ratiu isi administreaza propria afacere ne da incredere ca banul public va beneficia de aceeasi viziune clara si atent coordonata atat la investitiile de zi cu zi, cat si la cele majore pe termen lung.

  Cosmin Ratiu este un om in plina dezvoltare, un om dornic de a oferi mai mult societatii satmarene, iar din functia de primar al municipiului Satu Mare ar putea aplica rigurozitatea, seriozitatea si cunostintele manageriale in dezvoltarea sanatoasa a orasului nostru.

  E timpul sa fim rationali, sa votam in propriul nostru interes, nu in folosul jucatorilor politici care doar promit.

   

   

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img