More  Balogh Daniel, Primar pentru comuna Craidorolţ

  Dragi locuitori ai comunei Craidorolț, țin să vă mulțumesc pentru toată încrederea și toată susținerea pe care mi-ați oferit-o încă de la începutul primului meu mandat.

  După cum am spus, consider că am realizat multe dintre obiectivele pe care ni le-am propus pentru comuna noastră, dar nu s-au terminat aici, eu și consilierii locali PSD ne dorim votul dumneavoastră, din data de 27 septembrie 2020, pentru a ne putea duce spre realizare planurile pe care le avem în următorii 4 ani. Vă asigur că toate aceste planuri sunt mărețe, iar comuna Craidorolț le merită!
  Lucrurile pe care le-am realizat până în acest moment au fost datorită sprijinului dumneavoastră și al Consiliului Local al comunei Craidorolț, căruia îi mulțumesc pentru suportul și implicarea de care a dat dovadă în tot acest timp.
  Consilierii locali sunt oameni gospodari, harnici care știu ce înseamnă calitatea. Iar aceștia sunt:
  – MICLE VASILE ARISTIDE
  – IOBAJ FLORIN
  – SZABO LASZLO
  – ZAMFIRA FICUT
  – CAPRAȘ MARCEL
  – BOLDAN AURICA
  – SIMAN MIRCEA
  – BOLDAN PETRICA
  – MOCAN VASILE
  – MOLNAR SILVESTRU
  – CIUTAN DĂNUȚ
  – CODREA DANIEL IOAN
  -BOHONI CLAUDIU VASILE
  – CIUTAN BOGDAN.

  Stimați locuitori ai comunei Craidorolț, locuitori ai uneia dintre cele mai prospere comune din județul Satu Mare, mă adresez dumneavoastră în calitate de Primar în funcție, dar și de candidat pentru un nou mandat. În urmă cu patru ani, ați decis că împreună putem face schimbări majore în ceea ce privește nevoile comunității noastre și că împreună putem face administrație adevărată, indiferent de convingerile politice. Evantaiul larg de proiecte pline de viziune despre cum ar trebui să arate satele din comuna noastră mă determină să îmi doresc să cârmuiesc în continuare comuna Craidorolț. Merită să aveți încredere și merită să sperați la mai bine. Împreună cu echipa mea de consilieri locali și cu sprijinul dumneavoastră, am început să modernizăm comuna noastră și tot împreună trebuie să continuăm pentru a putea ajunge acolo unde comuna Craidorolț își merită locul. Pentru siguranța unui trai mai bun, cu respect, al vostru Primar, consătean și prieten, Balogh Daniel.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE