More


  A fugit din carantină iar acum are dosar penal

  - Advertisement -

   

  La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect  săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea  combaterii bolilor, prev. și ped. de art. 352 alin.1 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

  În fapt, organele judiciare au reținut că, în data de 22.09.2020, la ora 14,25, numitul S.F.A., domiciliat în localitatea Moftinu Mic, comuna Moftin, județul Satu Mare, a fost depistat în parcarea localului Pensiune-Restaurant Max, din comuna Moftin, DN 19, deși față de persoana anterior menționată s-a dispus măsura carantinării la domiciliu în perioada 13.09 – 26.09.2020.

  Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei. Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt o etapă a procesului penal și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img