More


  ADRIAN ALBU: ”Un primar bun trebuie să aibă în primul rând o viziune și în al doilea rând o echipă de profesioniști”

  =

  Candidatul PNL la Primăria municipiului Satu Mare, Adrian Albu, este de părere că Sătmarul trebuie să aibă un primar cu viziune și să aibă lângă el o echipă de profesioniști. 

  “Un primar bun trebuie să aibă în primul rând o viziune și în al doilea rând o echipă de profesioniști. Cine mă cunoaște știe că nu fac lucruri de mântuială și că mă zbat până în clipa în care iese lucrul bine făcut. Am voință, am energie și seriozitate.

  După 26 de ani de muncă în domeniul privat și 8 ani în administrație publică, pot să îmi asum responsabilitatea de a conduce primăria Satu Mare spre progres.

  Satu Mare are nevoie de o administrație liberală cum există în cele mai dezvoltate orașe ale României, Cluj Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, unde au ales să trăiască mulți tineri sătmăreni. Unul dintre obiectivele mele principale este de a face Satu Mare un oraș atractiv pentru tineri, altfel vom stagna în aproape toate domeniile, economic, social, cultural. Se poate!

  Cu sprijinul dumneavoastră:
  Poziția 1 în preferințele sătmărenilor.
  Poziția 1 pe buletinul de vot.”, este mesajul transmis de candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Albu.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img