More  Adrian Ștef, de Sfântă Mărie Mică, în mijlocul credincioșilor din Pomi

  Candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean, Adrian Ștef, s-a aflat, cu ocazia sărbătorii de Sfântă Mărie Mică, în mijlocul credincoșilor din Pomi, comuna sa natală.
  ”Prăznuim Nașterea Maicii Domnului sau, așa cum se cunoaște în popor, Sfânta Mărie Mică. Permiteți-mi să urez din toată inima La Mulți Ani și pași călăuziți prin viață de Sfânta Fecioară tuturor celor care poartă numele Maria sau derivatele acestuia!
  La Pomi vin mereu acasă, iar azi am venit să-l susțin pe colegul meu Cosmin Krișan, candidat comun al Alianței PSD-ALDE pentru funcția de primar al acestei comune atât de dragi sufletului meu.
  În mandatul meu anterior la conducerea Consiliului Județean Satu Mare am reușit să asfaltăm străzile din centrul de comună și din satele aparținătoare și să introducem alimentarea cu apă în gospodăriile din Aciua și Bicău.
  Mai avem mult de lucru, mai trebuie să rezolvăm canalizarea în toate localitățile și să reabilităm drumul județean care trece prin această comună și face legătura cu Maramureș.
  Revin la Județ să finalizez toate aceste proiecte!”, a declarat candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean, Adrian Ștef.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE