More


  ADRIAN ȘTEF: ”Producătorii sătmăreni au nevoi de centre pentru predarea produselor”

  Candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean, Adrian Ștef, a declarat că una dintre prioritățile lui pentru viitorul mandat este înființarea de centre de preluare a legumelor și fructelor produse de fermierii sătmăreni.
  ”La fel ca în celelalte zone ale județului pe unde am fost în această campanie electorală, una dintre principalele probleme de care mi s-au plâns și azi localnicii din Sanislău, Tiream și satele aparținătoare este lipsa unor centre în care să poată să-și predea legumele și fructele produse de ei, unde acestea să fie depozitate în condiții corespunzătoare sau prelucrate în produse ce pot fi vândute la prețuri convenabile marilor rețele de magazine.
  I-am anunțat că una dintre prioritățile mele în următorul mandat la conducerea Consiliului Județean Satu Mare va fi tocmai înființarea unor asemenea centre în fiecare regiune a județului, prin intermediul Grupurilor de Acțiune Locală pe care le-am sprijinit financiar și în mandatul meu anterior. De asemenea, în colaborare cu Camera de Comerț, industrie și Agricultură vom putea oferi fonduri tinerilor fermieri să-și dezvolte afacerile în satele lor sau, cei care au plecat să aibă posibilitatea să se întoarcă și să-și facă un rost în locurile natale.
  Pentru asta, însă, am nevoie de votul lor, să Revin la Județ!”, a declarat candidatul ALDE la președinția Consiliului județean, Adrian Ștef.
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img