More


  ADRIAN ȘTEF: ”Revin la Județ pentru a conecta Sătmarul cu toate județele vecine!”

  =

  Candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean, Adrian Ștef, a prezentat o parte dintre realizările sale din timpul mandatului său anterior în această funcție.

  ”Reabilitarea tronsonului de drum județean care leagă centrele de comune Turț de Batarci pe o lungime de 7 km a fost o investiție de aproape 4 milioane de lei realizată în timpul mandatului meu anterior la conducerea Consiliului Județean Satu Mare, ceea ce a permis locuitorilor din această regiune din Țara Oașului și Ugocea să poată să se deplaseze în condiții civilizate între localitățile lor.
  Revin la Județ să reconectez în acest fel toate comunitățile!”, este unul dintre mesajele lui Adrian Ștef.

  Revin la Județ să reconectez în acest fel toate comunitățile!

  Reabilitarea tronsonului de drum județean care leagă centrele de comune Turț de Batarci pe o lungime de 7 km a fost o investiție de aproape 4 milioane de lei realizată în timpul mandatului meu anterior la conducerea Consiliului Județean Satu Mare, ceea ce a permis locuitorilor din această regiune din Țara Oașului și Ugocea să poată să se deplaseze în condiții civilizate între localitățile lor. Revin la Județ să reconectez în acest fel toate comunitățile!

  Publicată de Adrian Stef pe Miercuri, 9 septembrie 2020

  ”În urmă cu 5 ani, împreună cu colegii din Bihor am inaugurat drumul reabilitat și modernizat dintre Tășnad și Marghita, o investiție de aproape 62 milioane de lei realizată într-un parteneriat exemplar care asigură de atunci o legătură vitală între cele două județe.

  Revin la Județ pentru a continua asemenea parteneriate și a conecta Sătmarul cu toate județele vecine!”, este un alt mesaj al candidatului ALDE la președinția Consiliului Județean, Adrian Ștef.

  Revin la Județ pentru a continua asemenea parteneriate și a conecta Sătmarul cu toate județele vecine!

  În urmă cu 5 ani, împreună cu colegii din Bihor am inaugurat drumul reabilitat și modernizat dintre Tășnad și Marghita, o investiție de aproape 62 milioane de lei realizată într-un parteneriat exemplar care asigură de atunci o legătură vitală între cele două județe. Revin la Județ pentru a continua asemenea parteneriate și a conecta Sătmarul cu toate județele vecine!

  Publicată de Adrian Stef pe Marţi, 8 septembrie 2020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img