More


  ALEGERI LOCALE. Iacob Rob, candidatul PMP la Primăria Batarci

  =

  Candidatul PMP la primăria comunei Batarci este Iacob Rob sau, pe înțelesul tuturor, Iacob lui Nicoară Robului. Acesta a transmis un mesaj tuturor alegătorilor din comuna Batarci.

  ”Stimați bătarceni,

  Numele meu este Iacob Rob mai pe înțelesul tuturor Iacob lui Nicoară Robului din comuna Batarci. Trăiesc și muncesc de când m-am născut pe această bucată de pamânt care se cheamă Batarci, cel mai frumos loc de pe lume. Familia mea, soția Ana, cei patru copii Florica-Romana, Iacob-Claudiu, Andrei-Nicolaie, Vasile-Daniel, nepoțica Ana Ioana, ginerele Vasile si mama Irina sunt comorile cele mai de preț pe care le am.

  Candidez la funcția de primar al comunei Batarci, din partea Paridului Mișcarea Populară, la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

  M-am hotărât să candidez deoarece cetățenii comunei merită să fie respectați, informați, întrebați despre nevoile lor și autoritățile locale sa colaboreze cu ei, lucruri care au lipsit cu desăvârșire de-a lungul anilor.

  Bătarcenii mai merită toți – apă, canalizare, asfalt, gaz, curent electric, asistență socială, educație în condiții moderne pentru copiii lor, siguranță în ordine publică eficientă, servicii publice transparente, modernizate și digitalizate, asccesul la fonduri europene și guvernamentale, punerea în legalitate a locuițelor, terenurilor agricole și pădurilor.

  Toate aceste lucruri care ne-au fost promise ani la rând de către foștii primari și realizate partial numai în ani electorali pentru a obține noi mandate, pentru a fi împlinite necesită hotărâre, implicare, dorință, muncă si luptă pentru un Batarci prosper si modern. Copiii noștri merită aceste lucruri pentru că învață, muncesc în țară și în străinatate și își doresc un Batarci modern, civilizat cu tot ce-i necesar unei comune din Uniunea Europeană.

  Prioritățile mele pentru comuna Batarci vor fi următoarele:

  Atragerea de fonduri europene pentru IMM-urile din domeniul agricol și zootehnic, asfaltări de drumuri, canalizare, stații de filtrare a apei potabile și crearea de locuri de muncă;
  Atragerea de fonduri guvernamentale nerambursabile prin programul Casa Verde-AFM, pentru izolarea locuințelor, pentru panouri fotovoltaice, pentru panouri solare de încălzire a apei menajere;

  Sprijinirea sistemului de învățământ prin înființarea de clase tip after-school, grădinițe cu program prelungit, laboratoare și spații de recreere.

  Asistență socială prin înființarea unui complex de odihnă si tratament pentru bătrânii comunei, din spațiile si clădirile construite si nefolosite de ani de zile. Acest lucru va duce la crearea de locuri de munca pentru circa 20-30 de locuitori ai comunei, în prezent Batarciul deține trei clădiri: două noi și una veche cu suprafață de 1000mp nefolosite (valorea miliarde);

  Transparență în administrație cu publicarea contractelor si facturilor instituțiilor publice online și prin adunare publică anuală. Execuția bugetară: încasări și cheltuieli an precedent.

  Sala de sport pentru tinerii și copiii comunei să nu mai fie nevoiți să meargă în comunele vecine și un parc special amenajat si modern pentru cei mai mici.

  Sprijinirea bisericilor de pe raza comunei pentru buna funcționare și administrare: capela în satul Comlăușa și Șîrlau.

  Acestea sunt câteva din problemele urgente ale comunei Batarci, care cu responsabilitate, colaborare cu autoritățile statului, realism și respect pentru toate instituțiile se pot rezolva.

  Aceasta este realitatea trebuie sa avem încredere și împreună să luptam pentru Batarci.

  MERITĂM!

  Vreau să știți ce pentru mine toți cetățenii comunei sunt niște „consilieri” adevărați, am învățat de la voi ce înseamnă CINSTEA, ONOREA, MUNCA și RESPECTUL.

  Toți pentru Batarci! Toți pentru SCHIMBARE!

  Votați Partidul Mișcarea Populară!

  Cu respect, al dumneavoastra batărcean
  Iacob Rob
  Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al comunei Batarci.”

  Campanie PMP

  Publicată de Gazeta de Nord-Vest pe Duminică, 13 septembrie 2020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img