More


  Andrea Bologa: ”Singura mea politică este cea a solidarității într-o comunitate care are nevoie, mai mult ca oricând, de acest lucru”

  =

  Licențiată în Științe Economice și Masterand în Evaluarea proiectelor și programelor publice europene, Andrea Maria Bologa este candidata ALDE pentru un loc în Consiliul Local Satu Mare în următorul mandat. Ea ne-a împărtășit câteva dintre gândurile care au motivat-o să intre în lupta electorală:

  Candidez pentru un loc în Consiliul Local din dorința de a mă implica activ în rezolvarea problemelor comunității. Ca și consilier local, singura politică pe care o fac și o voi face în continuare cu același devotament este cea a solidarității într-o comunitate care are nevoie, mai mult ca oricând, de acest lucru.

  Sunt un cetățean onest al acestui oraș, iar a te prezenta în fața electoratului este o datorie de onoare pentru fiecare persoană care își asumă o responsabilitate politică. Vă îndemn să votați oameni care au dovedit că sunt de succes și fără funcții publice! Votați oameni care au făcut ceva din banii lor, că din bani publici poate oricine, cu ”pierderi” mai mici sau mai mari.

  Întrebați-l pe fiecare candidat care vă cere votul: ”Cine ești fără partid politic în spate”? Dacă cei întrebați pot să vă arate doar carnetul de partid, mai căutați!

  Și mai întrebați-i, dacă e cazul, de ce abia în această lună de campanie electorală a început să-i intereseze soarta comunității? Pe unii dintre noi ne-a preocupat tot timpul soarta semenilor noștri și am dovedit asta, făcând lucruri importante pentru cei din jurul nostru, fără bani publici.

  Cu bugete cumpătate se pot face minuni dacă oamenii înțeleg că trebuie să voteze candidați care au dovedit că știu să construiască. Între a vrea să faci și a promite că vei face este o mare diferență. Eu vreau să fac și pentru asta am nevoie de votul dumneavoastră.

  Pe 27 septembrie, votați ALDE, poziția 2 pe buletinul de vot!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img