More

    Arestat în Vama Petea

    Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din țară pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației.

    În data de 05 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetățeanul român A.M., în vârstă de 41 de ani, din județul Hunedoara.

    În urma verificărilor efectuate în baza de date, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele lui, Judecătoria Satu Mare a emis, în 2018, un mandat de executare a pedepsei cu închiosarea, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Hunedoreanul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare.

    Drept urmare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE